"The Sharks" er et spesielt sammensatt band som opprinnelig spilte i påska til "After ski"-underholdning på "Bindingen Pub", Stranda Hotel.  Grunnstammen i bandet er Alf Terje Farstad (fra Living Earth) på bass og vokal, Sigurd Drege (daglig leder for Storfjord Kulturhus og leder for Alperittet) fra Stranda på vokal og perc., og "kapellmester" Gunnar Bjelland på tangenter  (profesjonell "tangentmann" med base i Bergen, spiller/har spilt live og på plate med bl.a. Chris Thompson og Mads Eriksen Band, Egil Eldøen, Jan Eggum, S-M-XL og div. andre teater/revy-jobber, m.m...)

Disse har opp gjennom årene hatt med seg forskjellige musikalske gjester i bandet, og fra 2004 til 2005 hadde jeg og Carlos Alberici (også fra Living Earth) gleden av å spille med "haiene". 

Repertoaret var i liten grad bestemt på forhånd, så det ble noen utfordrende og morsomme spilleøkter "uten sikkerhetsnett" og med høy jam-faktor!   Div. "gjesteartister" pleide også å dukke opp, bl.a. hotellets daglige leder Tom Raab, som er svoren Bob Dylan-fan.   Repertoaret kunne ellers være alt fra James Taylor og Eagles til Jimi Hendrix og Miles Davis, og herr Bjelland bidro også gjerne med litt fri improvisasjon over en påskesalme eller en Bach-sonate eller noe sånt, dersom han plutselig følte for det...

 

(Påsken 2011 gjenoppsto “The Sharks” med ny besetning for å lage påskestemning i den nye paviljongen på Paviljongen Roalden på toppen av skitrekket på "Roalden"/Strandafjellet. Medlemmer i bandet denne gang var: Gunnar Bjelland, Alf Terje Farstad, Rune Marius Farstad (sønn til Alf Terje), Sigurd Drege og Geir Olav Drege (sønn til Sigurd) med diverse gjesteartister, jeg var en av de da jeg stakk innom langfredag..)

 

      Sigurd, Alf Terje og Gunnar                   

Ketil, gjesteartist Kjetil Kleiva Lervåg og Sigurd

Ketil

Bilder fra 2004/2005:

Carlos

Sigurd, gjesteartist Tom Raab og Alf-Terje

Maestro Gunnar Bjelland