www.ketilstrand.com
  "LIVE" - ARKIV:
(Konserter/spillejobber 2003-2002)

  (i omvendt kronologisk rekkefølge)
                                                                  2003:
DESEMBER:

28.desember/4.juledag:
LP4 spilte på "julejazzen" til Ålesund Jazzforum, denne gang med Geir-Kristian Breivik på bass og gjestesolist Kåre Nymark jr på trompet (fra bl.a. Ytre Suløen, Nymark Collective og Funky Butt).  Jazzforum stilte denne gangen med 2 band på 2 forskjellige scener; Bokkereidars Blues Band var det andre bandet.
Repertoaret besto stort sett av div. standardlåter i "LP4-tapning",  med "løs jakke" og høy jam-faktor..    Mye folk, og kjempemoro!


24.nov.-7.des.:
Putti Plutti Pott (Jugendteateret); 12 forestillinger med fulle hus i "Arbeider'n" i Ålesund. 
Kapellmester/tangenter: Bjørnar Myhr, bass: Roger A. Fiskerstrand, Jon ("Q-Jon") Henriksen; trommer.

NOVEMBER:

14. og 15. november:
WBBK spilte fredag 14. november på Vikingen Pub i Ulsteinvik, og lørdag 15. november på Ålesund Jazzforum (Parken Hotell).
WBBK var en for anledningen "utvidet utgave" av Strand,Dalhaug,Lervåg Trio, med saxofonist
Webjørn Sæther (bl.a. fra PUNSJ) som ekstra tilskudd.

November/desember:
flere spillejobber med
Living Earth (julebord m.m.), bl.a i forbindelse med "Hår-messe" på Parken Hotell i Ålesund 8. november.

OKTOBER:

31. oktober:
Konsert med "lokale helter"i Borgund Kirke i forbindelse med "Borgundmessa 2003".  Her spilte jeg ak.gitar bl.a. sammen med
Sten-Even Holstad, gitar og Erik James Anderson (fra James1st), sang.
Repertoaret varierte fra Beatles-medley, via One Note Samba til religiøse folketoner.

17.oktober:
James 1st orch. hadde minikonsert for ca. 30 gjester i Rakfisklag hjemme hos keyboardist Kjell Myklebust.  Dette er forøvrig første gang jeg har spilt konsert på et kjøkken..! (se bilde)

SEPTEMBER:

26. september:
James 1st orchestra gjentok samarbeidsprosjektet  med Brattvåg Janitsjar og medsolist Line Klokk, denne gang  i Ørskog Samfunnshus . Vi spilte stort sett de samme låtene som på konserten i vår, men i tillegg spilte vi en helt ny låt i vår egen avdeling.  
 
JUNI:

14., 15. og 16. juni spilte jeg for Jugendteateret i stykket "Mowgli" på Parken Kulturhus.  Her medvirket i tillegg til meg på gitar, 3 dyktige elever fra musikklinja ved Fagerlia vgs.:
Dag Filip Roaldsnes; piano, Gard Hustad; slagverk og Dag A. Aarset Loe; bass.

7.juni :
"vikargitarist" med bandet Living Earth, som spilte til dans i Brattvåg. 
Dette foregikk inne i et stort "partytelt" på småbåthavna, for ca. 5-600 mennesker.

MAI:

22.mai: Musikk-og kulturskolens dag i Parken Kulturhus:
Stor elevkonsert med elever fra Ålesund musikk-og kulturskole; jeg medvirket som "støttespiller" på bass på flere av innslagene, bl.a. i et "blåseband" sammen med bl.a. barna mine på hhv. trombone (Synne) og trommer (Andreas).

15. mai: "Innvielseskonsert" av det nye orgelet som  Kjell Holms stiftelse har donert til Ålesund musikk- og kulturskole.   Her spilte jeg "Tramp" av Knut Reiersrud/Iver Kleive sammen med organist
Jostein Maude.   Dette er et stykke jeg transkriberte fra CD for flere år siden, og for første gang fikk anledning til å fremføre.    Her brukte jeg en "trollstemt" el.gitar (etter Reiersruds oppskrift..) som krever et helt spesielt oppsett på gitaren mht. både strenger og stemming.  Morsomt og utfordrende å spille!

11.mai: 15 års jubileumskonsert med koret
VOXING i Ålesund kirke.  Dirigent Sigurd Eriksen takket for seg etter 15 år.   I kompet: Håvard Sveås tangenter, Bjørn-Helge Lervåg bass, Bjørn Skjelten, trommer, og jeg på ak. og el. gitar.  Repertoaret var en "lett blanding" av forskjellig stoff som koret har vært borti i løpet av disse årene, samt en del nyere arr. av Håvard Sveås til irske folketoner i "ny drakt".

APRIL:

27. april spilte jeg i en fullsatt Spjelkavik kirke; "Visst skal våren komme" av Eyvind Skeie og Sigvald Tveit.  Her medvirket korene
Flisneskoret og Bel Canto under ledelse av dirigent Grethe Kielland, og solister var Göran Fristorp og Solveig Håvik
(Fristorp hadde også en egen avdeling i konserten sammen med
Atle Halstensen på piano) .
Orkesteret besto foruten meg selv på ak. og el.gitar av:
Bjørn-Helge Lervåg; bass, Carlos Alberici; trommer, Ellen Marie Hol; fløyte og Johan Sewerin; tangenter, alle unntatt Bjørn-Helge kolleger av meg ved Ålesund musikk-og kulturskole.

MARS:

29. mars hadde
James 1st orchestra en spennende konsert sammen med Brattvåg Janitsjar i Brattvåghallen, der vi spilte en del "storband"-låter sammen med BJ og gjestesolist Line Klokk.
Erik James var også med og sang på noen av disse.     I tillegg til dette hadde vi også vår egen lille avdeling i konserten, der vi spilte noen av våre egne låter for første gang offentlig.   Et spennende samarbeidsprosjekt for begge parter.

21. og 22. mars debuterte det nye bandet "
LP4", henholdsvis på "Lille Løvenvold" og på Teaterfabrikken i Ålesund for et noe fåtallig, men entusiastisk publikum, som lot til å sette pris på vår miks av fengende fusion/latin/jazzfunk med låter av bl.a. Spyro Gyra, Lee Ritenour, Koinonia og John Scofield.
Foruten meg selv består LP4 av bandleder og trompetist
Lars-Petter Vågnes, Bjørn-Helge Lervåg; bass og Geir-Åge Johnsen; trommer.

FEBRUAR:

6. februar spilte jeg for 4. år på rad på "
Spjelkavik Grand Prix" ved Spjelkavik ungdomsskole, der hver klasse fremførte sine egne tekster med sang og "sceneshow" til nye og gamle pop/rock-låter.   
I år var det   10 års-jubileum, og vinnerne ble  klasse 10A med sangen "Raseskille", til melodien "The Final Countdown" av Europe.    
"Grand Prix"-bandet besto som vanlig av:
kapellmester
Håvard Sveås;keyb., G.K. Breivik; bass og Bernt R. Baade; trommer,foruten meg selv på gitar.   Som vanlig var det også stappfullt i Spjelkavikhallen  med over 1500(?) mennesker..      Kjempeartig! 


                                                          2002:
DESEMBER:

28. november-8. desember:
spilte jeg som vanlig igjen i Jugendteaterets juleforestilling "Putti Plutti Pott" (av Per Asplin) på Arbeider`n i Ålesund sammen med Bjørnar Myhr (piano), Roger A. Fiskerstrand(bass) og Carlos Alberici (trommer), 12 forestillinger med fulle hus og mange flotte  "nissebarn" på scena.  Det blir ikke ordentlig jul uten Putti Plutti Pott!

NOVEMBER:

17. og 18. november:
Ålesund musikk-og kulturskole: 2 forestillinger i Parken Kulturhus i anledning vårt 30-årsjubileum, med framføring av et bestillingsverk av Bertil Palmar Johansen; En Undersjøisk Musikksuite og Mononese - hersker over dag og natt.  Her medvirket jeg selv sammen med mine gitarelever, for anledningen på akustisk gitar.   Flere hundre musikkskoleelever i alle kategorier var med på denne festforestillingen.

1.november:
Kirkekonsert i Borgund kirke.
Her spilte jeg i  forskjellige settinger; sammen med  James 1st orchestra,  i duett  med Sten-Even Holstad; klassisk gitar, og også i duett  med Kjetil Kvangarsnes; kirkeorgel.

OKTOBER:

26. oktober:
spilte jeg i Nordlandet Kirke, Kristiansund; "Messe for en såret jord" av Ketil Bjørnstad.
Aktører: Korene
Bel Canto og Flisneskoret, dir.: Solveig Håvik, sangsolist: Grethe Kielland
Orkester sammensatt for anledningen, m/bl.a.
Sten-Even Holstad, kollega og (akustisk-)
gitarlærer ved musikkskolen, på bass.

------------------------------------------------0--0--0--0----------------------------------------------------------------

Her stopper dette arkivet. Spillejobber eldre enn oktober 2002, da jeg begynte å arbeide med disse hjemmesidene, er dessverre ikke registrert her, men mer info om mine musikalske aktiviteter før denne dato finnes bl.a. på  "OM MEG" -siden og de respektive BAND-sidene.
1