www.ketilstrand.com

CLIPS
                         LIVE     Bandmedlemmer     Nyheter      Lydklipp     Bilder    Presse    Lenker    
F.v.: Johan, Kjetil, Carlos, Ketil og Georgie


Velkommen til hjemmesiden til CLIPS!


Bandet består av 5 frilansmusikere bosatt i Ålesund. Medlemmene er også kolleger ved Ålesund kulturskole og Fagerlia videregående skole:

Trommer: Carlos Alberici
Bass: Georgi Paskalev
Gitar: Ketil Strand
Piano: Johan Sewerin
Tenorsax: Kjetil Lunde Ingvaldsen

Sterkt inspirert av Mezzoforte-konserten på Teaterfabrikken en måned tidligere hadde vi vår debutkonsert på samme sted 20.10.04 under navnet "Mezzopiano", men vi fant etterhvert ut at vi måtte skaffe oss et nytt navn..
Navnet CLIPS kan tolkes på flere måter:
Det kan henspeile på både vår musikalske bakgrunn, at vi er fra 4 forskjellige land og de ulike stilartene vi bringer inn i musikken vår.   I tillegg utgjør bokstavene C for Carlos, L  I  for Lunde Ingvaldsen, P for Paskalev og S for Strand og Sewerin.
CLIPS kan også bety (lyd)klipp og klips/binders, med andre ord: vi klipper elementer fra forskjellige musikksjangre og binder dem sammen til en enhet.
Vi spiller utelukkende egenkomponert materiale, men med inspirasjonskilder fra mange ulike artister; som f.eks. Pat Metheny, Mezzoforte og John Scofield. Stilmessig kan vi kanskje plasseres innen funk/jazzrock, men CLIPS er så mye mer enn det.  Påvirkningen fra standardjazz, latin og pop/rock vil også skinne klart gjennom. 

CLIPS har som målsetting først og fremst å ha det gøy sammen og på scenen, men også å presentere en fengende og ”groovy” musikk som når ut til alle!

Vi har hatt ganske forskjellige typer spillejobber, vi kan f.eks. nevne sommeren 2005 da vi under Matfestivalen i Ålesund delte scene med Great Garlic Girls (menn kledd i dameklær..), og uka etter spilte i Pinsekirka på Moa..!  Så dette skulle fortelle at vi er åpne for det meste.

 

-- CLIPS ble oppløst i 2012 --


1